top of page

Det er disse turene vi husker

Kl. 23:30 i går kveld, fikk Emma og jeg følelsen av at det var fiskebett i fjellet. Det er når andre sover at fisken biter. Vi kastet oss rundt og fikk på oss stillongs, gode sko og dunklær. Så bar det til fjells.

En utrolig stillhet inne i fjellet etter midnatt. Ett og annet telt og en bobil, men hverken lys eller lyd noe sted.

Siden vi var litt spontane på planleggingen og det var sent på kveld, så var vi veldig enige om hvor vi skulle gå og at det ville bli en litt vinn eller forsvinn tur. Men trua, det hadde vi:)

Og fiskelykke ble det. Ikke mange, men stor fjellfisk!

Vi var enige om at det ble en liten ekspedisjon. Langt å gå, med mange snøpartier og bekker som måtte forseres. En rypestegg fikk vi også se og høre. Her er vi på vei hjem igjen, over ett av mange snøpartier, kl. 02:30 i natt. Takk for turen, Emma. Det er disse turene vi husker:)


bottom of page