Gratis nød-app!

Friday, April 25, 2014

Forbered turen med Norsk Luftambulanses gratis nød-app Hjelp 113-GPS. Bli funnet raskere når det haster!

 

Hvis en ulykke inntreffer, eller noen plutselig blir syke, og du tror tilstanden er farlig eller kan bli, må du straks ringe 113.Når du ringer 113, vil de spørre hvor du er. Hjelp 113-GPS gir deg din nøyaktige posisjon, og gjør det enkelt for deg å videreformidle den til akuttsentralen. Appen bruker mobilnettet og GPS til å finne posisjonen. Denne kan du lese av fra skjermen mens du ringer opp og snakker med 113-sentralen.Nødappen er gratis og kan lastes ned i appbutikkene. Appen finnes på alle de tre store mobilplattformene – Apples iPhone, Googles Androidog Microsoft Windows Phone.

 

http://www.norskluftambulanse.no/

Please reload

Følg oss
  • Facebook B&W
  • YouTube B&W
Nylige innlegg

Tuesday, February 12, 2019

Saturday, June 4, 2016

Please reload

© 2014 by www.villmarksfreak.no.