Om oss

Høsten 2011 tok vi et viktig veivalg. Etter år i Oslo og Bergen, og med to små barn, kjente vi en dragning mot det miljøet vi trives best i, nemlig naturen og fjellet

Espen jobber i offshorebransjen og Cathrine i skolen, noe som gjorde det praktisk mulig å flytte til fjellandsbyen Beitostølen, ved foten av Jotunheimen. Selv et lite sted blir stort, hvis det fyller dine behov i hverdagen, og gir deg mulighet til å drive med det du elsker. Og mulighetene her oppe er mange!

 

Espen 

Drevet med jakt, fiske og friluftsliv så lenge jeg kan huske, og blir ofte fortalt hvordan jeg allerede som toåring fisket sardiner i oppvaskkummen hjemme. Elgjakt var årets høydepunkt allerede i barndommen, og etterhvert lokket reinsjakt i fjellet. For noen år tilbake, ble jeg introdusert for hundekjøring av min gode venn Thomas Wærner. Selv om jeg raskt ble bitt av basillen, har ikke jobbsituasjonen tillatt meg å ha eget hundespann. Jeg er nok litt over middels interessert i friluftsliv og utstyr (noen vil nok betegne meg som en villmarksfreak...). Jeg brenner for friluftsliv, og ønsker å dele erfaringer med andre likesinnede. 

Kontakt oss
Cathrine 

Som lærer i ungdomsskolen, blir dagene hektiske og jobbukene lange. Da er det deilig å kunne søke rekreasjon i flotte omgivelser, i umiddelbar nærhet. Liker å sykle og gå turer i fjellet, gjerne med fotoappartet lett tilgjengelig. God mat i naturen er en trivselsfaktor og et "must" på tur, og ikke minst en motivasjonsfaktor for barna. Det er mange morsomme måter å tilberede mat på ute :)

 

© 2014 by www.villmarksfreak.no.