top of page
Espen 

Drevet med jakt, fiske og friluftsliv så lenge jeg kan huske, og blir ofte fortalt hvordan jeg allerede som toåring fisket sardiner i oppvaskkummen hjemme. Elgjakt var årets høydepunkt allerede i barndommen, og etterhvert lokket reinsjakt i fjellet. For noen år tilbake, ble jeg introdusert for hundekjøring av min gode venn Thomas Wærner. Selv om jeg raskt ble bitt av basillen, har ikke jobbsituasjonen tillatt meg å ha eget hundespann. Jeg er nok litt over middels interessert i friluftsliv og utstyr (noen vil nok betegne meg som en villmarksfreak...). Jeg brenner for friluftsliv, og ønsker å dele erfaringer med andre likesinnede. 

Cathrine 

Som lærer i ungdomsskolen, blir dagene hektiske og jobbukene lange. Da er det deilig å kunne søke rekreasjon i flotte omgivelser, i umiddelbar nærhet. Liker å sykle og gå turer i fjellet, gjerne med fotoappartet lett tilgjengelig. God mat i naturen er en trivselsfaktor og et "must" på tur, og ikke minst en motivasjonsfaktor for barna. Det er mange morsomme måter å tilberede mat på ute :)

 

Om oss

Høsten 2011 tok vi et viktig veivalg. Etter år i Oslo og Bergen, og med to små barn, kjente vi en dragning mot det miljøet vi trives best i, nemlig naturen og fjellet

Espen jobber i offshorebransjen og Cathrine i skolen, noe som gjorde det praktisk mulig å flytte til fjellandsbyen Beitostølen, ved foten av Jotunheimen. Selv et lite sted blir stort, hvis det fyller dine behov i hverdagen, og gir deg mulighet til å drive med det du elsker. Og mulighetene her oppe er mange!

 

Kontakt oss

Your details were sent successfully!

bottom of page